Meistä

Meistä

Camping Happy Beach

2023 talvikausi: Avoinna 1.10 – 30.4.2024

Olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä!

Talvisin yleiset saunat lämpeävät keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin kello 18-21 välisenä aikana. Voit myös varata saunavuoron perheellesi saunavaunustamme.

Talvikausipaikat varattavissa aikavälille 1.10 – 30.4 ja kesäkausipaikat 1.5 – 30.9.

Turvavälit

Turvaväli mitataan matkailuajoneuvon ja mahdollisen etuteltan/terassin mukaan. Ohjeet ovat huoltorakennuksen ilmoitustaululla.

Stand by teltan kasaaminen on sallittua.

Järjestyssäännöt

Aluekartta

ALUEKARTTA_Camping Happy Beach
+

Mikäli saavut aukioloaikojemme ulkopuolella, soita aluemme päivystysnumeroon +358 45 7836 3849 

Matkaparkki.com asiakkaat voivat ottaa yhteyttä ongelmatilanteissa  asiakaspalveluun +358 20 198 2220 (8,4snt/min) tai kiireettömissä asioissa sähköpostitse info@matkaparkki.com

Historia

October 1, 2023
Uusi kausi, uudet yrittäjät

LOC Ness Oy aloitti alueen toimijana voitettuaan Sweco Finland Oy:n järjestämän matkailualan toimijoiden kartoituksen ja tuli valituksi Vaalan kunnanvaltuuston päätöksellä alueen uudeksi yritäjäksi ja toimijaksi.

November 22, 2023
Kiinteistökaupat

LOC Ness Oy ja Vaalan kunta allekirjoittivat kauppasopimuksen alueen infrasta ja kiinteistöstä. Samalla solmittiin 50-vuotinen maanvuokrasopimus, joka käsittää yhteensä noin 9 hehtaarin kokoisen maa-alueen hallinnan.

Henkilökunta

Usein kysyttyä

Lähimmät ruokakaupat sijaitsevat Vaalan keskustassa. S-Market Vaala 14,4km ja K-Market Tervaportti 14,9km. Vaalan keskustassa sijaitsevat myös K-Rauta ja Vaalan Torimarket, joista saa rakennustarvikkeita ja erilaisia käyttötavaroita

Päivävieraat ovat tervetulleita, mutta kaikkien alueelle saapuvien tulee turvallisuussyistä ilmoittautua alueen vastaanottoon. Mikäli vieraasi jää yöksi, tulee hänestä maksaa alueen henkilömaksu 5€. Älä koskaan luovuta kausipaikkalaisen kulkukoodia vieraalle. Vaihtuvan vieraskoodin saa ilmoittautumisen yhteydessä vastaanotosta.

Kyllä. Lemmikit tulee kuitenkin pitää aina kytkettynä. Omistaja vastaa lemmikkien jätöksien poiskeräämisestä alueella.

Ei. Hiiligrillin käyttö alueella on ehdottomasti kielletty. Maasto on erittäin kuivaa ja syttymisherkkää. Tulenteko sallittu ainoastaan niille varatuilla paikoilla.

× How can I help you? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday