Tervetuloa Camping Happy Beachille

Tervetuloa Camping Happy Beachille

Camping Happy Beach on suomalainen matkailualan toimija, joka tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä ja luontoelämyksiä Oulujärven rannalla sijaitsevalla leirintäalueellaan. Tarjoamme monipuolisia palveluita perinteisen leirintäalueemme Camping Happy Beachin puolella, mutta tulevaisuudessa myös aivan uudentyyppisen yhteisöllisen majoitusvaihtoehdon myötä. Alueellamme sijaitsee myös matkaparkki, mikäli et tällä kertaa ehdi viipymään kauempaa.

Camping Happy Beach on osa suomalaista yritystä LOC Ness Oy:tä. Yrityksemme nimi, LOC Ness, on lyhenne sanoista “Lake Oulujärvi Camping”. Tämä nimi kunnioittaa alueen kaunista järveä, samalla kun se heijastaa historiaamme ja sitä, miten olemme kohdanneet haasteita matkallamme yritystoiminnan käynnistämisessä. LOC Nessin tarina onkin kuin taru Skotlannin kuuluisasta Loch Nessin hirviöstä – selviämme vaikeuksista ja luomme ainutlaatuisen kokemuksen vieraillemme.

Leirintäalueemme tarjoaa rauhallisen ja viihtyisän ympäristön niille, jotka haluavat nauttia luonnonläheisestä lomailusta. Voit majoittua teltassa, asuntovaunussa ja pian myös suunnitteilla olevissa pienissä leirintämökeissämme, jotka on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja viihtyisyyttä. Alueellamme on modernit mukavuudet, kuten hyvin varusteltu keittiö, peseytymistilat ja yhteiset oleskelualueet, joissa voit rentoutua ja tavata muita matkailijoita.

Yrityksemme tavoitteena on tarjota asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä ja edistää kestävää matkailua. Haluamme luoda ympäristön, jossa voit kokea luonnonläheisyyden, oppia uutta ja jakaa kokemuksia muiden matkailijoiden kanssa. Olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukasta palvelua ja ylläpitämään kestävää toimintaa, joka kunnioittaa ympäröivää luontoa.

Tervetuloa LOC Nessin leirintäalueelle Camping Happy Beachille – paikkaan, jossa voit kokea kauniin Oulujärven tarjoamat mahdollisuudet, nauttia luonnon rauhasta ja inspiroitua kestävästä matkailusta.

× How can I help you? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday