Team

Iida Halonen

Olen työskennellyt puutarhurina ja floristina liki 10-vuoden ajan, jonka jälkeen kouluttauduin tekstiilihuoltajaksi. LOC Ness perustettiin alkujaan matkailualan yritykseksi, josta se on kasvanut nopeasti myös rakennus- ja kiinteistönhoitoalalle. Etsimme uusien yhteistyökumppaneiden avulla kasvua näistä toimialoista matkailualan kehittämisen lisäksi.

Haluan kasvattaa LOC Ness Oy:tä monialayhtiöksi ja yhdeksi Oulujärven alueen merkittävimmistä matkailun kehittämisyhtiöistä. Selvitämmekin jatkuvasti mahdollisuuksia matkailuliiketoiminnan kasvattamiseksi ja muiden olemassa olevien toimintojemme yhdistämiseksi.

Markku “José” Hannukainen

Sisustusalan työkokemusta yli 10 vuoden ajalta. Olen lisäksi työskennellyt ravintola-alalla seitsemän vuotta ja matkailualalla 14-vuotta, joten minulla on vankkaa kokemusta asiakaspalvelun ja ihmislähtöisen liiketoiminnan osalta. Olen yhdeltä koulutukseltani baarimestari.

Olen myöhemmin kouluttautunut neuropsykiatriseksi valmentajaksi ja pystyn tuottamaan erilaisia palveluita kaikenikäisille henkilöille, joilla on neuropsykiatrisia oireita esimerkiksi vamman, synnynnäisten tekijöiden, päihteiden tai mielenterveysongelmien vuoksi. Olen lisäksi koulutukseltani erityisryhmien liikunnanohjaaja.

LOC Nessiin tuon omalta osaltani ihmislähtöistä ajattelutapaa ja yrityskulttuuria. Osakkaana vastaan yhtiön matkailun kehittämisestä ja erityisryhmien tapahtumasuunnittelusta ja -tuotannosta.

Matti Halonen

Rakennusalan rautainen ammattilainen yli 15-vuoden kokemuksella. Olen lisäksi työskennellyt logistiikan ja rakennustarvikkeiden parissa seitsemisen vuotta, joten eri materiaalit ja toimialan sidosryhmät ovat minulle erityisen tuttuja.

Olen myös työskennellyt teollisuuden, automaation ja jäljitettävyyden parissa seitsemän vuoden ajan, jonka jälkeen olen aloittanut opinnot matkailun ja sen liikkeenjohtamisen parissa. Valmistun restonomiksi vuosien 2024-2025 välissä.

LOC Ness on osin puolisoni omistama yritys, johon tuon omat vahvuuteni rakennusalan, liikkeenjohtamisen ja sen kehittämisen saralta. Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan yhdessä miten LOC Ness voi auttaa juuri Sinua!

× How can I help you? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday