Rokua Geopark ja Rokuan kansallispuisto

Rokua Geopark ja Rokuan kansallispuisto

Rokua Geopark tarjoaa vierailijoilleen ainutlaatuisia luontoelämyksiä ja monipuolisia palveluita ympäri vuoden. Tämä upea maisema-alue koostuu Oulujokilaakson, Rokuan ja Oulujärven alueista, ja se tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia tutustua luontoon ja nauttia sen tarjoamista hienoista nähtävyyksistä.

Rokua Geoparkin upeat retkeilyreitit kuljettavat sinut syvälle luontoon, tarjoten unohtumattomia retkeilykokemuksia ja upeita maisemia. Voit tutustua myös Rokuan kansallispuistoon, joka on täynnä upeita nähtävyyksiä. Vesistöjen lumo on myös osa Rokua Geoparkia, sillä Oulujärvi ja sen kalavedet tarjoavat ainutlaatuisia kalastusmahdollisuuksia ja vesiseikkailuja.

Rokua Geopark ei hiljene talvella, vaan tarjoaa runsaasti aktiviteetteja ja talvielämyksiä. Voit nauttia talvisista hiihtoladuista, lumikenkäretkistä ja jääkylpyläelämyksistä. Alueella voit vahvistaa luontoyhteyttäsi ja rentoutua luonnon rauhassa.

Rokua Geoparkissa on myös monia yrityksiä, jotka tarjoavat opastettuja retkiä ja aktiviteetteja, auttaen sinua löytämään alueen parhaat puolet. Voit majoittua viihtyisissä hotelleissa, mökeissä tai luonnonläheisillä leirintäalueilla. Alueella on myös monia ravintoloita, kahviloita ja muita palveluita, jotka tarjoavat herkullista ruokaa ja rentoutumismahdollisuuksia.

Rokua Geopark sitoutuu kestävän matkailun periaatteisiin ja ympäristön kunnioittamiseen. Voit osallistua luonnonsuojelutoimiin ja auttaa säilyttämään alueen ainutlaatuisen luonnon tuleville sukupolville.

Tutustu Rokua Geopark -alueeseen tästä.

× How can I help you? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday